Kontakt os+45 70 10 80 99mail@godprisvvs.dk                    OBS! Vi leverer ikke til udlandet + Grønland.     Fragt på returvarer refunderes ikke.   

Handelsbetingelser til GodPrisVVS

Danmarks nok billigste webshop


Menu

Priser:

Alle priser på GodPrisVVS.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, da websitet opdateres dagligt. 

Bestilling/køb sker igennem GodPrisVVS.dk  

Oplysninger om tekniske data og specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende. Køber har selv ansvaret for udvælgelsen af ydelsen og for opnåelse af det ønskede resultat med købet. Kontroller altid producentens egen hjemmeside for at få nyeste produktdata. 


Levering:

Alle ordrer på lagervarer, bliver pålagt et fast fragtgebyr på kr. 85 ekskl. moms, uanset ordres størrelse. Der kan dog i få tilfælde være pålagt en større fragtbeløb, hvis varen sendes med kran. Tilbuddet gælder ikke i Grønland, i udlandet og på Færøerne. 
På bestillingsvarer kan der pålægges et ekstra fragtgebyr. Fragtomkostninger på returvarer refunderes ikke.

Vi sender vores varer med fragtmand eller Post Danmark. (De fleste varer er fremme inden for 48 timer). 

(varer kan ikke afhentes hos os, idet vi ikke har noget lager!) 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 

Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden. 

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre og kan i disse tilfælde annullere ordren. GodPrisVVS.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer. 

Ved skaffevarer kan der kræves et returgebyr på 20 %, hvis varen ønskes returneret.   Ring til vores administration på 70108099, hvis du ønsker at få denne information oplyst.

Vare der leveres i forpakninger af mere end 1 stk. forbeholder vi os ret til at opkræve restbeløbet for den leverede mængde der ikke er fremsendt på faktura.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler modtageren ikke yderligere i leveringsomkostninger. 

Når du handler med GodPrisVVS.dk indgås aftaler på følgende sprog:

- Dansk

Levering med Post Nord:
Leveringerne følger Post Nord forretningsbetingelser, der betyder, at så snart pakken er i deres regi, bærer de ansvaret for at pakken kommer hel og ubeskadiget frem. Modtager du en pakke, der er beskadiget, skal du straks og indenfor 24 timer reklamere både til Post Nord  og GodPrisVVS.dk. Du kan vælge at nægte modtagelsen eller modtage pakken med forbehold for skader da pakken ikke er leveret i hel stand, herefter skal du kontrollerer pakkens indhold og evt. sende reklamation til GodPrisVVS.dk. 

Levering med Fragtmænd, kurerfirmaer m.m.: 
Når du modtager din vare, er det vigtigt du gennemgår emballagen for skader. Skulle der være ydre skader på emballagen er det vigtigt du enten nægter modtagelsen eller modtager med forbehold og husker at få fragtmandens underskrift på din egen kvittering. Skulle der være skjulte skader på produktet efter du åbner emballagen, er det vigtigt du tager kontakt både til fragtmand, kurer mm. og til GodPrisVVS.dk hurtigst muligt, dog indenfor 7 dage, da vi herefter ikke har mulighed for at reklamerer til fragtfirmaet. Kvitterer du et fragtbrev, hvor du tydelig kan se at emballagen er defekt, uden at have gjort indsigelser eller forbehold, kan vi ikke holdes ansvarlige for skader på produktet.  

Går der mere end 7 hverdage fra pakken er leveret til der bliver reklameret om transportskade, kan GodPrisVVS.dk ikke holdes ansvarlige for dette. 

Reklamation:

Skulle du mod forventning modtage en defekt, mangelfuld eller fejlleveret vare, tager vi den selvfølgelig retur og ombytter den hurtigst muligt. Vi betaler naturligvis for de omkostninger, der måtte være i forbindelsen med ombytningen. GodPrisVVS.dk skal kontaktes inden varerne sendes retur. En vare må under ingen omstændigheder tages i brug, før reklamationen er færdigbehandlet. Vi reparerer eller ombytter og sender en ny, når vi har modtaget den defekte/fejlleverede vare. GodPrisVVS.dk dækker transportomkostninger i forbindelse med reklamation/fejllevering ved forsendelse via Post Danmark eller fragtmænd, mm. Ikke synlige defekter skal meldes til GodPrisVVS.dk senest 7 dage efter modtagelse. Det er derfor vigtigt at varen er kontrolleret inden for dette tidsrum. Når du handler på www.GodPrisVVS.dk , har du i overensstemmelse med Købeloven 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side er ikke dækket af reklamationsretten. Varer skal returneres med en fakturakopi hvoraf købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. 


Fortrydelsesret:

Du har mulighed for at fortryde dit køb inden 14 dage efter du fysisk har modtaget varen. Fortrydelsesretten gør sig også gældende i tilfælde af, at du undlader at modtage varen. Skulle du fortryde dit køb, tilbagebetaler vi varens pris, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde som ved køb. Specialfremstillede varer tages ikke retur. GodPrisVVS.dk skal kontaktes, inden du sender en vare retur.

Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen kan være anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier, som er nødvendig information for vore kunder. Det er i orden at åbne åbenlig emballagen og se om produktet er som man forventede, men hvis produktet har været taget i brug og evt. monteret frafalder fortrydelsesretten. Du skal selv betale returforsendelsen og din fragt vil ikke blive krediteret. Vi gør opmærksom på at i henhold til købeloven har vi en tilbagebetalingsfrist på 30 dage. 

Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. OBS Fortrydelsesretten bortfalder hvis:

- Der er skrevet og sat div. mærker på original emballagen.

- Pakken er transportskadet, men bliver modtaget uden forbehold. (Se Levering)

- Produktet er specialfremstillet. Du har haft monteret varen og taget den i brug. Dette gælder i særdeleshed stokerfyr, spabad, varmvandsbeholdere, blandingsbatterier af alle typer, ekspansionsbeholdere, akkumuleringstanke, pille-ovne, badeværelsesmøbler og sanitet, solvarmesystemer, ventilations og genvindingsanlæg, cirkulationspumper og lignende produkter hvor ibrugtagning vil forringe varens salgsværdi betydeligt.  

Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor. 


Aftaleindgåelse: 

Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. 

På GodPrisVVS.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.